Από το 2006, που μας συστήθηκε για πρώτη φορά, έως σήμερα έχουν περάσει έξι ολόκληρα χρόνια. Η τραγουδίστρια με την αισθαντική φωνή Ελεωνόρα Ζουγανέλη μας έχει δείξει ότι τελικά έχει εμμονή με τα μαλλιά της αφού κάθε σεζόν δείχνει όλο και διαφορετική.


Αφού την γνωρίσαμε με σγουρά καστανά μαλλιά τύπου καρέ, σήμερα λανσάρει νέα κουπ και στιλ: πλατινέ μαλλί ξυρισμένο στο πλάι με ένα λοφίο στην κορυφή του κεφαλιού της.

Ανατρέξαμε στο φωτογραφικό μας αρχείο για να τσεκάρουμε τα απανωτά διαφορετικά στιλ της γυναίκας που στο τραγούδι της έλεγε «καπνίζω κι οδηγώ / στην Αττική οδό».

Αυτό που παρατηρούμε, λοιπόν, είναι η στιλιστική της κομμωτική εμμονή. Φαίνεται πως αναλόγως με την διάθεση της, ξεσπά στα μαλλιά της... με την καλή έννοια, όπως θα έλεγε και ο Ηλίας Ψινάκης.

Η Ελεωνόρα παίζει με τις τάσεις της μόδας και τολμά. Της αρέσουν τα χρώματα και γι' αυτό τη μια σεζόν τη βλέπουμε καστανή, την επόμενη με κατακόκκινα μαλλιά και τη μεθεπόμενη με πλατινέ και ξυρισμένα στη μια πλευρά του κεφαλιού της. Δεν διαφοροποιεί μόνο το χρώμα αλλά και το μήκος των μαλλιών της, με το καρέ να είναι από τις μεγάλες της αδυναμίες.

Συνηθίζεται σε αρκετές γυναίκες να θέλουν κάθε εποχή να αλλάζουν σχήμα και χρώμα στα μαλλιά τους. Σ' αυτή την κατηγορία εντάσσεται σίγουρα η Ελεωνόρα Ζουγανέλη!


Dimitra
12/6/2012 12:36:29 am

Apla ti latrevw!!!!

Reply



Leave a Reply.


eleonora zouganeli